Managed UC

Managed UC, ons webbased Unified Communications oplossing, is de dienst waarmee u slimmer, efficiënter en locatie onafhankelijk werkt. Telefonie, chat, video,vergaderingen en beschikbaarheidsgegevens treft u allemaal in één gebruiksvriendelijke oplossing. U wint hiermee tijd en verhoogt direct uw bereikbaarheid.

Device naar keuze
Managed UC maakt het mogelijk dat u met een device naar keuze alle vormen van communicatie toepast, waar en wanneer u zelf wilt. U kunt uw traditionele hardware, zoals uw bureautoestel of mobiel, integreren. Met Managed UC bepaalt u zelf met welk device u uitbelt.

Het is verplicht om een bij Managed UC een Managed Voice gebruiker af te nemen

Uw voordeel

  • Webbased UC-oplossing

  • Plaats- en tijdonafhankelijk

  • Geen speciale software of applicaties nodig

  • Integratie met Managed Voice en Managed Mobile

  • Efficiënter en slimmer samenwerken

Messenger is de primaire communicatieomgeving binnen Managed UC en bevat verschillende handige functies. Webphone stelt u in staat direct te bellen via Hosted VoIP. Met Directory kunt u de beschikbaarheid van uw collega’s checken en een individuele chat-, voice of videosessie starten. Daarnaast kunt u accounts aan elkaar koppelen, projectgroepen starten en uw gesprekshistorie bekijken..

De functie Netdrive is bedoeld voor het opslaan en delen van bestanden, welke u ook kunt delen met uw contactpersonen en collega’s, op de Managed UC cloud. Hierdoor heeft u altijd de beschikking over de juiste bestanden.

Soms vraagt een bericht geen (re)actie van een collega. Dit soort korte, persoonlijke berichten deelt u in de Wall. Net zoals uw collega’s uw Wall kunnen volgen, volgt u de Wall van uw collega’s. Handig toch?

Met Phonebook kunt u contacten toevoegen en beheren. Deze functie is gekoppeld aan uw persoonlijke telefoonboek in Operator. U kunt hier verschillende gegevens in onderbrengen, afhankelijk van uw eigen voorkeur. Phonebook is bedoeld voor contacten die niet standaard in uw Managed UC omgeving te vinden zijn, zoals klanten, relaties en andere externe contactpersonen.

U wilt effectief vergaderen en samenwerken? In Meetings beheert en start u eenvoudig vooraf geplande interne en externe audio- en videovergaderingen. Daarnaast kunt u de gesprekshistorie bekijken, bestanden uploaden of uw scherm delen.

De functie Topics is het hulpmiddel bij uitstek als het samenwerkingsprojecten betreft. In Topics maakt u onderwerpen aan om vervolgens de inhoud door middel van chat te bespreken met de contacten van uw keuze.

In Notifications deelt u korte berichten als ‘melding’ met de gewenste personen of groepen. Reminders, snelle feedback en gemeenschappelijke gespreksagenda’s zijn hier handige voorbeelden van.

Bel ons vrijblijvend met 070-2092052 of laat een chatbericht achter!